2015. január 28., szerda

Prológus

Sziasztok! 
Bizonyára èszrevettètek,hogy töröltem a rèszeket ès megváltoztattam a címet.Nagyon sajnálom,de nem volt más választásom viszont remèlem ez az új törtènet sokkal jobb lesz. Remèlem nem haragszotok :( Puszi: Fru :* 

Szuper! Már megint egy rabló. Ès ki más menne a bevetèsre elkapni?! Hát persze,hogy Jons biztos. Aki èn vagyok. Teljes nevem Szamantha Jons,de a kollègák nem mernek újat húzni velem pedig mèg csak húsz èves vagyok.Imádom megfèlemlíteni az embereket èlvezem azt amikor kihallgathatom őket ès láthatom a szenvedő arcukat.A legjobb dolog a munkámban. Hogy mi a munkám? Rendőr vagyok...vagy ahogyan a rabok szeretnek szólítani "zsernyák". 
-Mrs. Jons..-szólít meg Jarad
-igen?!-kèrdezem nem èppen szèp hangsujjal. Ez a fèrfi már azóta teper amióta meglátott bevetès közben.  Nem csak èn vagyok az egyetlen nő a kapitányságon,de neki pont RÁM! kellett kattannia. Egyszer elhívott randizni...leöntöttem forró kávèval. Az egyik legjobb napom volt.
-megèrkeztünk.
-Rendben.
Vègre egy újabb  nap amikor szenvedő arcokat láthatok..
-Mindenki kèszen áll?- kèrdezem az adóvevőn keresztül.
-igen-jön a válasz egyszerre
-akkor csapjunk a közepèbe!-mondom ès kiszállok a kocsiból.
Èpp időben. Ha kèsőbb èrünk ide öt perccel akkor meglèpnek. Mázlink volt.
-Kezeket fel!-ordítja James amikor kilèpnek a bankból. Ajj ezek nem engedeeskednek na majd èn *gonosz vigyor*
-azt mondta a kollègám hogy KEZEKET FEL!-ordítom ők pedig engedelmeskednek.Ezt már szeretem.
-okè most pedig tegyèk le a fegyvereiket kezeket a tarkóra ès rúgják ide...a fegyvefeket!-veszi át a szót Jarad.
Valami nincs rendben...èn úgy tudtam ezek nègyen vannak.
-A k*rva èletbe-káromkodom el magam ès bepattanok a járőrkocsiba aztán pedig elindulok megkeresni azt a gyökeret.
Meg is találom egy elhagyatott sikátor előtt. A sofőrön símaszk van. Anyám nem èrtem ezeket csak kitűnnek az emberek közül pedig simán be lehetne olvadni. Habár...akkor is elkapnám.
Kiszállok ès èszrevètlenül a kocsihoz osonok. Idegtèpő a várakozás,hogy  vajon meg lát e vagy sem. Vègül sikeresen az anyósülès felőli ajtóhoz osonok. Gyorsan kinyitom az ajtót ès fegyvert fogok a meglepett hapsira.
-Fegyvert eldobni kezeket fel! Jogában áll halgatni mert bármit felhasználhatunk maga ellen a bíróságon!-ordítom
-azta...ilyen szexi rendőr sem kapott mèg el egyszersem...ma van a szerence napom- na neee ez nincs betojva??! Nehèz nunka lesz azt már előre látom
-Fogja be a mocskos pofáját ès szálljon ki a kocsiból
-okè,de nem kell kiabálni aranyom-ha nem felkèpelem itt helyben ne legyen a nevem Szamantha Jons...-de most komolyan valami szerepjátèk vagy mi ez hercegnő?!-1,2,3 számolok magamban- tuti,hogy nem vagy zsernyák-4,5,6 nyugi Szamantha nyugi ez csak egy rohadt bűnöző..nyugtatom magam.
-Vegye le a maszkot ès tegye a kezeit a hátamögè-mondom foghegyről
-Vigyázz aranyom csak nem megkorbácsolni akarsz?-lekeverek neki egy pofont,tuti,hogy nem fogja megúszni pofon nèlkül...-de legyen ha egy ilyen szexi nőci kèri örömmel engedelmeskedem.-felpofozom itt ès most felpofozom...
Vègre megjött az erősítès. Már a határaimat feszegette viszont most már lelèphetek. 
-Jons jól vagy?!-tör ki a kocsiból Jarad
-szerinted?!-kèrdezem flegmán
Vigyázz a cica harap-kiált ide az a gyökèr akinek mèg nem tudom a nevèt...
-Mi a neved?-hallom a távolból Marissa hangját ès a fülemet hegyezem.
-Jack Olson,de neked csak szexisten-azt a...na okè ezt már nem bírom. Majdnem kirobbant belőlem a nevetès.
-Okè vegye le a maszkját ès forduljon meg,hogy magára tehessem a bilincset-mondja mèzesmázas (?) hangon Marissa.Okkè ez furcs volt. 
-húúú csajsz te aztán nem köntörfalazol,de okè csak menjünk be abba sikátorba...tudod,hogy senki ne lásson minket-Mari elmosolyodott ès tök vörös..engem pedig valami furcsa düh vett át.Ezt nem èrtem...na mindegy.Odamegyek ès...szèpen mondva elküldöm a francba Mari-t. Juj ebből mèg baj lesz. Elvègre a legjobb barátnőm. Ááá.nem èrdekel majd kiengesztelem.
-vedd le a maszkod most ès fordulj meg többször nem nondom hanem a földre váglak ès ott bilincsellek meg ami nem lesz èppen kellemes
-ha tudnád,hogy ez mennyire izgató-mondja ès leveszi a maszkot. Egy gyönyörű szürkèskèk szempárral találom szemben magam ès egy rohadt helyes hapsival.A haja szinte már arany színben csillog. Tiszta izom ès a szája...az a telt mosolyra húzodott száj... Meg..akarom..csókolni. Most azonnal.
-aranyom jól vagy?!-zökkent ki a gondolatomból Jack...szexi nèv. 
-tedd hátra a karjaid
-okè-ès vègre megteszi. Bilincsben viszem vègig a járőrkocsimhoz ès elindulunk a kapitányságra. El akarom felejteni azokat a gondolatokat amiket gondoltam mikor megláttam maszk nèlkül. Sok baj lesz mèg ezzel a fèrfival èrzem.
Az útra szegezem a pillantásom ès nèha-nèha a visszapillantóra esik a pillantásom. Nem tehetek róla 1.szívdöglesztő 2.csessze meg èn is nőből vagyok.
Amikor leparkolok belèpek ès egyenesen az egyik benti cellába viszem.
-most elmèsz ugye aranyom?-kèrdezi...szomorűan (?!)
-igen ès mèg egy aranyom ès nem fogsz tudni a hátsódon ülni
-lázba hozol ugye tudod?
-nem,de nem is èrdekel na szia-mondom ès kilèpek.
-Jons biztos haza mehet ès majd csak szerdán jöjjön újra. Szabadnapot kap.
Vègre ezt vártam már mióta.
-köszönöm uram visszlát
Mihelyt hazaèrek lezuhanyozom ès átöltözöm aztán álomba merülök. Ès az álmomban gyönyörű szürkèskèk szempár üldöz.